eel mensen realiseren zich niet dat Pasen een behoorlijke geschiedenis kent. Weet jij hoe oud Pasen als gebruik is? En wat kun je allemaal doen voor Pasen? Voor? Jawel: versieringen en dergelijke! Laat Paaswereld een gids zijn, een kennismaking met Pasen en de vele creatieve mogelijkheden!

De dagen uitleg
Wat is de betekenis van Palmzondag? En witte donderdag? De dagen uitleg gaat alle relevante Paasdagen bij langs!

Paasgeschiedenis
Wanneer begon Pasen? Waarom? Wie waren erbij betrokken? Wat is er veranderd? Lees het hier!

Pasen in verre oorden!
Nederland is natuurlijk niet het enige land dat aan Pasen doet! Tot in Mexico aan toe zijn dit bijzondere dagen, maar viert men het net als wij? 

Knutseltips
Of het nou voor de kinderen is, voor jezelf, of voor de hele familie: versieringen maken is een hartstikke leuke bezigheid, zeker als je achteraf het resultaat ziet! Maar hoe maak je een eihoofd met veel haar? Een hoorntjeshoed? Duik onze knutselpagina’s in en ga aan de slag! Iedereen kan het…

Paasrecepten
En toen was er het eind van de dag: tijd om te eten! Gezellig met z’n allen om tafel, maar wat wordt er geserveerd??? Paasnet heeft een aangenaam aantal recepten op een rij gezet, waarvan de meeste ook een echt Paasrecept zijn. U zult raar opkijken wat er over de wereld zoal gegeten wordt!

Hazenpad
Tijdens Pasen lekker met goed gezelschap het land intrekken? Goed idee! Wij hebben een aantal tips waarmee u de komende tijd zeker uit huis komt…