erhalen
De Paashaas is maar een druk baasje. Hij beleeft elk jaar weer van allerlei avonturen, maar daar horen wij nooit iets van! Wat ons betreft was het tijd om daar verandering in te brengen. Wij hebben twee speciale reporters naar het huis van de Paashaas gestuurd en zij zijn teruggekomen met twee spannende verhalen!

leurplaten
Zin om je even helemaal uit te leven met je potloden of stiften? Dat dachten wij al, vandaar dat wij een pagina vol met kleurplaten klaar hebben staan, speciaal voor jou! Ga snel kijken!

nutseltips
Pasen is gezellig en om het nog gezelliger te maken, versieren veel mensen hun huis met van allerlei kleurige en fleurige dingen! Nou kun je die dingen kopen, maar zelf maken is natuurlijk nog veel leuker!
Op onze knutselpagina kun je een boel tips vinden voor het maken van paasversieringen. Veel plezier!

rEIsvragen 
Ook dit jaar hebben wij weer een paar geweldige prijzen te winnen! Op de prEIsvraag pagina kun je alles te weten komen! Dus als jij ook zo’n topprijs wilt winnen...

ames
Zin in een spelletje? Wij hebben een paar snelle, verslavende en uitdagende spelletjes voor jou online gezet! Het zijn….
Tetris: een van de beroemdste spelletjes OOIT! Schuif en draai de blokken om zo snel mogelijk een zo hoog mogelijke score te halen...
Boter, kaas en eieren: het favoriete spel van de Paashaas. Ben jij slimmer dan de computer????
Schuifpuzzel: als je hieraan begint, zou je kunnen denken: daar klopt niets van. En dat klopt. Wij hebben een plaatje helemaal door elkaar geschoven en jij moet alle vakjes weer op de juiste plaats schuiven! Aaargh! Succes!