IK WIL EEN EI-CARD VERSTUREN!!! WAT MOET IK DOEN???
Een kaartje sturen via www.paasnet.nl is een koud kunstje! Volg gewoon ons 8 stappenplan en alles komt goed... Weet dit: de kaart die jij samenstelt is alleen door jou en de ontvanger te vinden! Bij sommige andere sites zijn e-cards, compleet met persoonlijke boodschappen via zoekmachines terug te vinden. Dit leek ons nogal onwenselijk, dus gebeurt dat gewoon niet!

Nadat je de kaart hebt samengesteld, kun je een preview bekijken. Ben je niet happy met het resultaat? Hey, dan pas je ‘m gewoon weer aan. Dit kun je tot in het oneindige doen. Ben je klaar en heb je de kaart verstuurd, dan krijgt de ontvanger een e-mail met daarin een link naar jouw kaart!

Stap 1: kies een kaart! 
Neem de tijd en kies de kaart die jou het leukst lijkt om te versturen. Je kunt per keer één kaart versturen, dus meer dan één kaart aanvinken heeft geen zin! 
Als de kaart in al zijn glorie wilt bekijken, klik dan op de kaart zelf. Doe dit voordat je alle info hebt ingevuld, want die zou je anders wel eens opnieuw moeten typen...
Stap 2: vul de juiste namen en e-mail info in. 
Vul in de velden hieronder de gewenste informatie in. Dus: jouw naam én die van de ontvanger. Hetzelfde geldt voor de mailadressen.
Jouw naam:
Jouw e-mail adres:
Naam van de ontvanger:
E-mail adres van de ontvanger:
Stap 3: selecteer jouw tekst- en achtergrondkleuren. 
Kies middels de twee pulldown menu’s de kleuren van jouw tekst en de achtergrond. Houd er rekening mee dat ons systeem niet checkt of de kleuren wel of niet verschillend zijn. Vul je dus twee keer rood in, dan ziet de ontvanger nada, noppes, niets van wat jij geschreven hebt. En tja, dat moet je niet willen...
Tekst kleur Achtergrondkleur
Stap 4: vul jouw titel en tekst in.
Je ziet hieronder twee invulvelden. In de bovenste zet je de titel van jouw e-card, bijvoorbeeld "De geur van de rozen in mijn achtertuin". In het grote vlak zet jij jouw bericht, jouw 'feelings', jouw intentie, jouw yada yada yada...

Voor de liefhebbers: je kunt in je tekst ook HTML gebruiken om de boel nog verder op te fleuren!

Titel
Jouw bericht 
Stap 5: onderteken jouw kaart!
Vul hieronder alsjeblieft de tekst in waarmee jij jouw kaart ondertekent. Een aantal voorbeelden: 
  • Liefs, ....
  • Groetjes Spike
  • Ikkeikkeikkeikkeikke! 
Stap 6: kies een muziekje!
Wat is een kaartje zonder muziek? In dit geval een keuze! Geen trek in muziek, ga dan gewoon naar de volgende stap. Wel trek in een deuntje? Kies dan eentje uit het onderstaande menu! 
Stap 7: ga door naar de preview, of begin opnieuw...
Je bent nu klaar om jouw kaart te gaan bekijken. Om dit te doen, klik je op de knop 'preview' die hieronder ziet staan. Als je he-le-maal opnieuw wilt beginnen, klik dan op de 'opnieuw' knop. Jouw kaart zal niet verzonden worden totdat jij bij de preview op ‘verstuur’ hebt geklikt.